Een plek waar ik jongeren met autisme en hun ouders help 

Dit gaat verder dan mijn boek...

Ik heb een doel...

Ik ben iemand van het stellen van doelen. Al vele doelen heb ik in de afgelopen jaren behaald. In die jaren kreeg ik geregeld het advies om mijn tips/adviezen in een verhaal te delen.  "Ga een boek schrijven, die heb jij zo vol", "Je moet lezingen geven man", Jij kan zo goed vertellen", "Waarom schrijf je geen blogs?". 


Leuk allemaal, maar in die periode had ik geen tijd en zin om hieraan te beginnen. En overigens ben ik niet goed in schrijven ivm mijn dyslexie. Ook was het voor mij nog niet het juiste moment. Ik was veel te druk met het verzorgen van entertainment voor kinderen. 


Eind 2018 was voor mijn wel het juiste moment. Toen ben ik gaan nadenken op welke manier ik anderen kan helpen. Ik wilde een plek creëren voor ouders/jongeren met waardevolle informatie.

Als ouder/jongere heb je waarschijnlijk veel vragen...

Hoe zorg ik voor minder prikkels (bij mijn kind)?

Mijn kind zegt JA, maar doet NEE... Hoe los ik dit op?

Hoe kan ik structuur aanbrengen in de dag?

Hoe zorg ik dat mijn kind "het stempel" autisme accepteert?

Het is heel begrijpelijk dat je de bovenstaande vragen hebt. Je bent niet de enige. Veel ouders/ jongeren hebben deze vragen. Ik weet dat het lastig is om antwoorden te krijgen op deze vragen. 

  1. Je kan de antwoorden niet vinden
  2. Wellicht heb je al dingen geprobeerd, maar werkte het niet
  3. Heb je al hulp gehad, maar was dit niet succesvol

Mijn ouders hadden ook veel vragen. En hebben ook veel zelf moeten uitzoeken. In mijn middelbare school tijd was ik niet gelukkig. Ik werd gepest en had geen tot weinig vriendjes, omdat ik "anders was". Het was een hele moeilijke tijd. Ik had daardoor weinig zelfvertrouwen. Daarom  was het heel lastig om weer gelukkig te worden. Toch is het mij gelukt. Ik ben nu een succesvolle ondernemer en heb een gelukkig leven. Regelmatig krijg ik de vraag van ouders "Hoe heb jij dit voor elkaar gekregen?". 


Het is mijn doel om zo veel mogelijk jongeren die (ongeveer) hetzelfde meemaken als ik, te helpen. En de vragen die ouders hebben te beantwoorden. Waarom zou jij het wiel opnieuw uitvinden? Daarom heb ik in 2019 mijn platform Passie & Autisme gelanceerd. Een plek waar ik als ervaringsdeskundige en gecertificeerd autisme coach, jongeren met autisme en hun ouders kan helpen.

Krijg toegang tot...

Mijn documentaire

In deze documentaire geef ik een kijkje in mijn leven. Hoe was mijn schoolperiode? En waarom was 2008 een dol-fijn moment? Ik vertel ook waarom ik jarenlang niet gelukkig was en nu wel. 

Bestanden

Download de hulpmiddelen (lijstjes en schema's) die ik of andere leden gebruiken.

Audio bestanden

Luister je liever naar de documentaire? Dat kan met de audio bestanden, Ook kan je mijn podcasts beluisteren waar ik nog meer details geef.  

Interviews

Mijn verhalen zijn interessant, maar verhalen van personen die dichtbij mij staan ook! Denk hierbij aan mijn ouders, begeleiding, leerkrachten van mijn schooltijd, kennissen, enz.

Gesloten Facebook groep 

Krijg toegang tot een gesloten Facebook groep, en kom in contact met andere leden. 

Lezingen terugkijken 

De meeste lezingen  en events (Passie & Autisme LIVE) worden gefilmd. De video's kan je terugkijken op het platform. 

Inspirerende e-mails  

Lees al mijn inspirerende e-mails terug 

Stel vragen

Heb je persoonlijke vragen? Stel deze dan aan mij. Ik help je graag.
€ 47,- per jaar

Platform Passie & Autisme 

Je krijgt toegang tot...

  • Mijn documentaire
  • Audio bestanden 
  • Interviews
  • Losse video's
  • Gesloten Facebook groep  
  • En je mag mij persoonlijk vragen stellen 
En het is een   gesloten  platform. Dat betekend dat je een persoonlijk account krijgt. Niets komt openbaar op internet! De prijs is nog zolang te teller loopt... Daarna is de prijs minimaal € 97,- 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

BONUS 1: Meegroei garantie 

Het bovenstaande is nog maar de basis van het platform. Regelmatig komt er een update. Ik voeg dan bijvoorbeeld een video, podcast, bestand of iets anders waardevols toe. Mogelijk gaat hierdoor de prijs van het platform omhoog. Met de meegroei garantie krijg je de updates GRATIS en hoef je nooit bij de betalen bij een prijsverhoging. 

BONUS 2: Korting op tickets  

Jaarlijks zal ik een Passie & Autisme LIVE event organiseren. Exclusief voor leden is er een voorverkoop. Tevens krijg je 25% korting op alle soorten tickets. 

BONUS 3: GRATIS telefoongesprek 

Dit is een exclusieve bonus en verdwijnt binnenkort! 

Als je nu een lidmaatschap afsluit van een jaar dan plannen we een GRATIS telefoongesprek van 20 minuten.

Ja, ik wil toegang en de bonussen claimen!

Niet tevreden, geld terug! 

Ik ben er van overtuigt dat deze garantie niet nodig is. Mocht je toch geen waarde uit het platform halen dan krijg je je geld terug. De garantieperiode is 14 dagen.