Voorwaarden Platform Passie en Autisme 


Niet goed geld terug: Ben je niet tevreden over de aankoop laat dit dan binnen 14 dagen (na aankoopdatum) weten via contact@jeffreywijkhuisen.nl. Je krijg dan je geld binnen 5 werkdagen terug gestort op je rekening.


Er zijn 4 soorten lidmaatschappen, Goud (12 maanden toegang), Zilver (3 maanden toegang) en Brons (1 maand toegang). Voor alle lidmaatschappen betaal je éénmalig het bedrag. Tenzij je een extra jaar, kwartaal of maand toegang wilt. Daarnaast is er ook een lidmaatschap Diamant. Dit lidmaatschap wordt niet standaard aangeboden. Alleen in bijzondere gevallen en op LIVE events. Bij Diamant lidmaatschap heb je voor altijd toegang tot het platform (zolang het platform online is).


Alle updates/nieuwe toevoegingen aan het platform zijn kosteloos voor huidige leden. Nieuwe leden/of verlengingen lidmaatschappen betalen mogelijk meer. 


De periode waar je voor betaald is de duur van de periode van toegang tot alle inhoud van het platform. Je mag mij ook in die periode kosteloos vragen stellen. Dit kan uitsluitend per e-mail.  


Alle video’s, geschreven teksten, blog berichten, forum berichten, documenten mogen niet worden doorgestuurd of verkocht. Mochten we zien dat jij dit doet wordt je account zonder waarschuwing direct geblokkeerd. Je geld krijg je niet terug.

Als lid van het platform krijg je 25% korting op de alle verschillende VIP tickets. De korting is geldig voor maximaal 1 kaartje. Let op: Alleen korting voor leden! Voorbeeld: Je wordt een brons lid op 1 januari. Op 1 april organiseer ik een LIVE event. Je hebt dan geen recht op korting. Tenzij je je lidmaatschap verlengt t/m 1 april.


Lidmaatschappen worden niet automatisch verlengt. Wil je verlengen, stuur dan een e-mail naar contact@jeffreywijkhuisen.nl ovv lidmaatschap verlengen. 


Wil je je lidmaatschap vroegtijdig beëindigen ná de 14 dagen bedenktijd? Dat kan, het is alleen niet mogelijk om een deel van het geld terug te krijgen. 


Mocht het platform door server problemen offline gaan dan krijg je geen geld terug. Tenzij het meer dan 1 maand is dat het platform offline heeft gestaan. Uiteraard ga ik hier niet vanuit, maar we moeten dit wel vermelden. Mocht het platform definitief offline gaan dan krijg je een compensatie in geld of korting op live tickets. De waarde is afhankelijk van je soort lidmaatschap en duur dat je actief hebt kunnen gebruik maken van het platform. 


Ik heb het recht om de voorwaarden elk gewenst moment aan te passen. Nadat de voorwaarden zijn aangepast krijg je binnen 24 uur de nieuwe voorwaarden gestuurd per e-mail. Mocht je niet akkoord gaan met de nieuwe voorwaarden dan kan je je lidmaatschap kosteloos beëindigen. Je krijgt geen geld terug.