Er gaat iets waardevols komen...

Een NIEUW boek!

Wij zijn Jeffrey en Sandra, en we hebben een bijzonder verhaal te delen met jullie. Ons boek gaat over het leven van Jeffrey, die leeft met autisme. Jeffrey deelt zijn ervaringen rechtstreeks vanuit zijn eigen perspectief. Hoe gaat hij om met de uitdagingen die autisme met zich meebrengt? Hoe verwerkt hij alle prikkels om hem heen? Deze vragen vormen de kern van zijn verhaal, dat we graag met jullie willen delen.


Als moeder van Jeffrey deel ik, Sandra, mijn kant van het verhaal. Hoe ging ik om met bepaalde situaties? Hoe was Jeffrey als kind? Mijn perspectief biedt een aanvullende kijk op zijn leven met autisme en onze ervaringen als familie.


Ons boek gaat ouders van kinderen met autisme, jongeren met autisme en begeleiders inspireren. Daarnaast is het een verhaal met veel herkenning.  laten zien dat het leven met autisme uitdagingen met zich meebrengt, maar dat het ook vol schoonheid, liefde en groei is.


Ben je geïnteresseerd om ons boek te lezen en meer te ontdekken over ons verhaal? Laat dan hieronder je e-mailadres achter, zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer het boek beschikbaar is. Samen kunnen we een verschil maken door onze ervaringen te delen en meer begrip te creëren voor mensen met autisme.