Plan een GRATIS telefonisch gesprek in...

Hulp bij het begrijpen van het gedrag van je kind

Maak een afspraak 

Wie ben ik? 

Mijn naam is Jeffrey Wijkhuisen (geboren in 1991) en ik ben zzp'er van meerdere ondernemingen. Waaronder Passie & Autisme (Gediplomeerd ervaringsdeskundige en autisme coach). 


Op dit moment ben ik gelukkig en voel mij goed. Daarnaast heb ik  de juiste mensen om mij heen, maar in mijn jeugd is dat heel anders geweest... Ik was anders dan anderen. Dit zorgde voor een hele moeilijke tijd. Hierover vertel ik in de TV uitzending (Omroep EO). 

Ik help je kind in zijn ontwikkeling

Als ouder van een kind met autisme loop je waarschijnlijk tegen veel dingen aan. Je weet bijvoorbeeld niet waarom je zoon/dochter op een bepaalde manier reageert. Of voor jouw gevoel niet luistert naar je. 


In het telefonische kennismakingsgesprek (ca. 15 minuten) vertel je over je situatie. En geef je aan waar je zoon/dochter en waar je als ouders tegenaan loopt. Ik zal je luistert oor zijn en waar mogelijk adviseren in de volgende stap. 


Voor wie is dit gesprek? Voor ouders met een kind met autisme die...

  • Moeite hebben met praktische zaken, dingen onthouden enz. of
  • Vaak te laat zijn met huiswerk maken/niet goed kunnen plannen of
  • Een te vol hoofd hebben of
  • Te veel prikkels ervaren 
  • Contacten willen leggen met leeftijdsgenoten 

Om er voor te zorgen dat het gesprek voor ons beide waardevol is, kan ik beter eerlijk zijn. Op sommige vlakken heb ik nog te weinig ervaring. Voor wie is dit gesprek niet? Voor ouders met een kind met autisme die...

  1. Agressieve houding hebben of
  2. Niet praten met ouders of 
  3. Geen hulp willen of
  4. Niet tot nauwelijks praten  

Past het gesprek binnen de "voorwaarden", plan dan hieronder direct een gesprek in!