Jaren lang was autisme een beperking voor mij, en nu veel minder...

  • Bekijk fase 1 van mijn documentaire GRATIS 
  • Krijgt de komende dagen e-mails waarin ik ervaringen en inzichten deel
  • Daarna wekelijks inspirerende e-mails met een aanbod
  • Altijd als eerste op de hoogte van mijn events
  • Stel mij vragen per e-mail 
No opt-in form has been selected

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeffrey Wijkhuisen (geboren in 1991) en ik ben zzp'er van meerdere ondernemingen. Ik ben erg gelukkig, voel mij goed, en heb ik de juiste mensen om mij heen! Maar in mijn jeugd is dat heel anders geweest... Ik was anders dan anderen, ze noemen het ook wel autisme. Ik kan hier veel over vertellen, maar het is beter om jullie de TV uitzending van de EO te laten zien. Dan weet je binnen 8 minuten wie ik ben :)

Ik geef je antwoord op de volgende vragen...

Is autisme een beperking?

Autisme is een beperking, of kan je het zo omdraaien dat autisme bijna geen beperking meer is? Hoe zorg je daar voor?

Wat kan je doen om prikkels op school te verminderen?

Er zijn verschillende adviezen die ik je kan geven om school prettiger te maken. Zodat je kind veel minder prikkels ervaart op school. En de leerkrachten weten hoe ze moeten omgaan met je zoon/dochter, zonder dat dit veel extra tijd kost.

Hoe ga je om met drukke locaties zoals een supermarkt?

Een supermarkt is een plek waar ik niet graag kom, te veel prikkels. Ik een aantal manieren gevonden die er voor zorgen dat boodschappen doen voor mij geen last meer is.

Het lijkt wel of mijn kind niet luistert, wat betekend dit?

Heb je het gevoel dat je kind niet naar je luistert of niet het antwoord geeft op de vraag die je stelt. Ik kan je daarbij helpen. 
Edith 
Onze zoon Jasper is autistisch en wat een herkenbaarheid in wat jij vertelde. Toen je over je schooltijd vertelde was ik erg emotioneel. Ik heb het echt ervaren leerzaam en inspirerend.
Emmy
Wat jij zo mooi verwoordde “mijn passie is het geen mij redt“. En de indeling in fases heeft mij van begin tot eind geboeid. Prachtig verhaal.
Inge
Mooi jouw verhaal te horen en soms pijnlijk confronterend, passie is van groot belang!

Bekijk nu o.a. GRATIS het 1e hoofstuk

Gegevens invullen