Ik ga GEEN boek schrijven

Hoe het is om met autisme te leven, weet Jeffrey Wijkhuisen, de auteur van dit boek maar al te goed. Gepest worden op school, last hebben van te veel prikkels, niet te veel tegelijk kunnen en mensen die anders tegen je aankijken. Toch laat Jeffrey in dit boek zien dat je met hulp van anderen en een flinke dosis doorzettingsvermogen heel wat kunt bereiken in je leven. Het is belangrijk om de juiste mensen op te zoeken, je te laten begeleiden én in jezelf te geloven.


Jeffrey, inmiddels eigenaar van meerdere bedrijven, is, behalve baasje van kater Tommy (ondanks zijn allergieën) en kinderentertainer, gecertificeerd als autismecoach. Als ervaringsdeskundige verwacht hij veel anderen met autisme of ouders van autisten te inspireren met zijn boek. Het boek is open en eerlijk geschreven en vertelt over de moeilijkheden die Jeffrey heeft weten te overwinnen en over hoe hij de weg naar zijn eigen geluk heeft afgelegd met hulp van zijn ouders en van anderen die op zijn pad kwamen.  


€ 17,97 | 70 pagina's | A5 formaat | Paperback  |Extra's

Auteur: Jeffrey Wijkhuisen

Ik ben geboren in 1991 en ben zzp'er van meerdere ondernemingen. Ik ben erg gelukkig, voel mij goed, en heb ik de juiste mensen om mij heen! Maar in mijn jeugd is dat heel anders geweest... Ik was anders dan anderen, ze noemen het ook wel autisme. Ik kan hier veel over vertellen, maar het is beter om jullie de TV uitzending van de EO te laten zien. Dan weet je binnen 8 minuten wie ik ben :)
Vandaag het boek ontvangen, in 1 keer uitgelezen! Wat een ontzettend leuk boekje Jeffrey! Je schrijft heel beeldend, kan me voorstellen dat je hiermee mensen inspireert.
Marianne
Wat een fantastisch boek! Ik begrijp het beter dan de gesprekken die ik tot nu toe heb gehad met een psycholoog

Ik heb je boek met veel belangstelling gelezen. Het heeft mij een goede inkijk gegeven in het leven van een jongeman met autisme. Vooral ook de problemen en de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Het vereist heel wat doorzettingsvermogen om te komen daar waar jij gekomen bent. Ik heb daar heel veel waardering en respect voor. Uiteraard heb ik ook veel waardering voor jouw ouders en al de mensen die jou gesteund hebben. Gezamenlijk hebben jullie jouw droom waargemaakt. Ik wens jou nog heel veel successen 

in de toekomst toe.

Eddy

Waarom dit boek bestellen?

Het geeft je herkenning en bevestig 

Als je te maken hebt met autisme dan ga je dingen uit mijn verhaal herkennen. Voor jongeren kan dit een bevestiging zijn. Zij hebben soms het gevoel dat ze de enige zijn met autisme. 

Er staan praktische tips in 

Hoe heb ik dingen aangepakt? In het boek staan tips. Deze kan je direct in de praktijk toepassen. 

Van  gesloten- naar open persoon

Jaren lang was ik een gesloten persoon, maar nu ben ik gelukkig en heel open. Hoe komt dit? 

Ontvang leuke extraatjes

Mijn boek is niet zomaar een boek. Ik heb een aantal toffe extraatjes voor je klaarliggen. Dit is alleen voor de lezers van mijn boek. 

In 1 adem uitgelezen! Wat prachtig geschreven. Zo mooi te lezen wat jij allemaal kunt en doet. Zo goed te lezen dat met structuur het leven zoveel makkelijker wordt. Heb jaren kindjes met autisme in mijn taxibus gehad en ja structuur en regelmaat en vaste gezichten is de oplossing mijn wens voor kinderen met autisme is dan ook dat bv de taxi bedrijven en hun chauffeurs dit eens gaan leren. Een geweldig boek geschreven door een geweldige jongeman. Geniet van het leven samen met je vriendje Tommy 

Diana 

Door mijn werkzaamheden kom ik in aanraking met mensen met diverse vormen van autisme. Voor mij is het dan ook leerzaam om de beleving van iemand met autisme op schrift te ervaren. Het boek is dan ook voor mij een verrijking van mijn leven. Makkelijk leesbaar en ik laat mij meevoeren.

Kees

Ja, ik wil het boek bestellen